Omgeving Ardennen

In de omgeving van onze bed and breakfast in de Ardennen is heel veel te doen en voor elk wat wils. De ligging van de b&b is ideaal midden tussen uitgestrekte bossen waar je urenlang kunt wandelen of fietsen.

De omgeving leent zich bovendien uitstekend voor allerlei andere buitensport activiteiten, zoals kanovaren, klimmen, abseilen, challenge parcours, paardrijden, quadrijden en ga zo maar door.

Wat verder weg (op minder dan een half uur rijden) liggen toeristische plaatsjes als Durbuy, La Roche en Ardenne, Vielsalm, Houffalize en Spa. Ook een bezoek aan de stad Luik is zeker de moeite waard.

Voor de kinderen zijn er leuke attractieparken in de buurt als Parc Chlorophylle, Parc L’O Vive, domaine la Palogne, Monde Sauvage en Plopsa Coo.

Regent het? Dan kun je terecht in de grotten van Remouchamps of Hotton, de oude kolenmijn in Blégny, de binnenspeeltuin in Schmiede (bij het Knauff shoppingcenter in Luxemburg), Houttopia, het East Action Center of  in een van de vele musea in de streek.

En in de winter ligt de skipiste van Baraque de Fraiture op slechts 5 minuten rijden van de B&B. De piste telt 3 liften en een aparte sleehelling. Ook langlaufen is daar mogelijk, evenals in Odeigne, Samreé en Lierneux.

Wilt u een uitgebreid overzicht van alle toeristische activiteiten in de Ardennen? Neem dan een kijkje op www.ardennen-activiteiten.be U vindt er alle activiteiten op een kaart, zodat u in een oogopslag kunt zien welke activiteiten zich in de omgeving bevinden.

Waar u ook naar op zoek bent, in de Ardennen hoeft u zich geen minuut te vervelen!

bed-en-breakfast-ardennen-bo-temps-Ardennen-Activiteiten