Natuurexcursie in de Ardennen

Een natuurexcursie in de Ardennen is de ultieme manier om de Ardeense flora en fauna beter te leren bed en breakfast ardennen natuurexcursiekennen. De excursies met gids zijn een buitenkansje voor zowel de ervaren natuurkenners als de beginners die wat meer willen leren over al het moois dat de natuur te bieden heeft.
In Jorn van den Bogaert van www.natuurgidsardennen.be hebben we de perfecte partner gevonden voor een natuurexcursie arrangement met onze B&B.

Het arrangement bestaat uit:
– 2 overnachtingen
– lunchpakket
– 3-gangendiner
– natuurexcursie van een halve dag of avondexcursie (2-4 uur)

De prijs voor dit arrangement is E165,- p.p. (o.b.v. 2-persoonskamer). Voor gezinnen met kinderen (t/m 12 jaar) gelden speciale familietarieven van E122,- p.p. (o.b.v. 3-persoons familiekamer) en E108,- p.p. (o.b.v. 4-persoons familiekamer). De excursies zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

ardennen natuurexcursie bevers spottenAfhankelijk van uw interesse en het jaargetijde zijn ook speciale excursies mogelijk. Zo zijn er in de bronsttijd (september en oktober) excursies om naar de hertenbronst te gaan kijken en luisteren. Ook excursies in de avond- en ochtendschemering zijn mogelijk alsook excursies per kayak. Informeer gerust naar de mogelijkheden en prijzen!

Ook dit arrangement is uit te breiden met extra overnachtingen en/of diners of een extra excursie. We maken graag een compleet arrangement voor u op maat!