De kamers

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Griekse-kamer-1.jpgGriekse kamer
In deze 2-persoonskamer waan je je heerlijk op een Grieks balkonnetje, onder een Griekse zuil.
De typisch Griekse sfeer komt u tegemoet in deze kamer.
In geval van een moment van verveling (is dat dan mogelijk bij ons?), kunt u mythologische en culturele boeken over dit land lezen. Vergeet vooral niet passende muziek aan te zetten!
Zeus zal vanaf de wolken toezien hoe u geniet in deze stijlvolle en elegante kamer!
De badkamer is uitgerust met douche, toilet en wastafel.
Deze kamer ligt op de tweede verdieping.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bretonse-kamer.jpgDe Bretonse kamer
De gastvrouw en -heer zijn al jaren verslaafd aan Bretagne en dan specifiek Saint Malo en omgeving. Toen de Provençaalse kamer op de schop ging in 2021 was dan ook al snel duidelijk dat het thema Bretagne zou worden.
In de handgemaakte strandkast kan je behoorlijk wat spullen kwijt. Aan de voorkant hebben we een opstap gemaakt zodat je nu uit kunt kijken over de Grand Rue en de heuvels erachter.
Deze kamer ademt strand uit met haar zachte blauwe kleur, de strandkast en strandhut met luiken en doorkijk naar de vuurtoren van Phare de Ploumanac’h. Wellicht krijg je na het zien spontaan trek in een Bretonse cider!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Afrikaanse-kamer.jpgAfrikaanse kamer.
Deze sfeervolle 4-persoonskamer heeft het meest robuuste stapelbed (ook geschikt voor volwassenen!) van de hele Benelux, en beschikt, naast het uitzicht op de tuin, over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.
De aankleding komt ook daadwerkelijk uit Afrikaanse landen, als Kenya, Zimbabwe en Zuid Afrika. Helaas niet door ons zelf opgehaald.
Slaap als een roos Under African Skies en wordt gewekt door het gekwetter van de vogels!
Usiku mzuri!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Oosterse-kamer.jpgOosterse kamer.
Op de tweede verdieping ligt deze zeer ruime 4-persoonskamer met 2 bedden aan de ene kant en 2 bedden aan de andere kant van de kamer (af te scheiden met een gordijn). Er is een apart zitje met tafeltje.
Er is een badkamer in de kamer met douche, toilet en wastafel. De kamer is gedompeld in Oosterse sferen, waarbij de Boeddha’s een oogje in het zeil houden. De doorkijk op de Chinese muur maakt de kamer nog groter.

Scandinavische kamer.
Voor de liefhebbers van wintersport zal deze kamer tot de verbeelding spreken: de ski’s en de slee staan al klaar in onze Noorse blokhut met muren van natuursteen en hout en uitzicht op een Noors Fjord.  Jammer dat de trekzak er niet naast staat, anders had je zelf nog wat sfeermuziek kunnen toevoegen.
Ook deze 2-persoonskamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet.

La Casilla.
In de tuin, aangrenzend aan het huis, ligt ons knusse, Spaans ingerichte, 2-persoons huisje La Casilla. Het huisje beschikt over een 2-persoons bedstee, een klein keukenblokje, douche en toilet. De Catalaanse sfeer is er direct als u de deur open doet.
Omdat het buiten is gelegen wordt het daar wat te fris in de winter, en is het alleen geopend tussen 1 april en 1 november. In de zomer blijft het huisje, door de authentieke dikke muren, heerlijk koel.

Zuid-Amerikaanse kamer (televisiekamer)
Deze 2-persoonskamer met authentieke plankenvloer ligt op de eerste verdieping aan de achterkant van het huis met een schitterend uitzicht op de tuin. Het is de kamer die bij kleinere bezetting dienst doet als televisiekamer of tweede salon en daarmee is het de enige kamer met tv op de kamer. De badkamer met douche en toilet en het separate toilet bevinden zich op de gang. Met uitzicht op de Machu Picchu slaapt u hier heerlijk. Dit lijkt ons wel een passend muziekje voor op deze kamer.

Neem ook een kijkje in de ontbijtruimte, salon en in onze prachtige tuin!