Bed and Breakfast in de Ardennen

B&B Ardennen Bo Temps: Op zoek naar een sfeervolle en gezellige B&B in de Ardennen, guesthouse of een hotelletje? En op zoek naar een heerlijk weekend en compleet verzorgd weg met familie of vrienden?
Je bent van harte welkom in onze B&B Bo Temps in Grandmenil in de Belgische Ardennen.

Bed & Breakfast Ardennen Bo Temps is gelegen in Grandmenil, in de vallei van de Aisne en Ourthe en ligt centraal Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Guesthouse-Bo-Temps.jpgtussen plaatsen als Durbuy, La Roche en Ardenne, Spa en Hotton.
B&B Bo Temps beschikt over vijf originele themakamers, waarvan twee familiekamers. Je kunt je ontspannen in de gastensalon, de televisiekamer of in de loungehoek die in onze prachtige, kindvriendelijke tuin ligt. Voor de kinderen hebben we een speelhut en een trampoline.
Ons pand is gelegen naast een historische kerk, die alleen overdag de uren slaat.
Vanuit onze b&b loop of fiets je zo de uitgestrekte bossen in.
En natuurlijk kun je een kijkje nemen in het museum wat in de achtertuin staat.

Ook is onze Bed and breakfast Bo Temps uitermate geschikt voor groepen vrienden, families, fietsers, motorrijders, wandelaars, etc. Zie ook onze pagina voor groepen.

Tip: Boek een onvergetelijke Battle Tour bij uw gastheer Bob.weblog Combineer je arrangement met een compleet verzorgd diner. We bieden tours aan van een halve dag of een hele dag. Alle tours zijn met de auto/ bus.

Als laatste: Voor actuele zaken kun je ons via Facebook volgen. Of lees onze verhalen op de weblog!Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is covid-proof.jpg

B&B Ardennen nieuws
– We zijn weer open!
– Onze nieuwe kamer is klaar: de Bretonse kamer! Kom snel kijken!

Dus graag tot binnenkort in onze mooie en sfeervolle B&B in de Ardennen, Bo Temps!

Bob & Eveline

b&b ardennen

B&B Ardennen Bo Temps