B&B in de Ardennen

Op zoek naar een sfeervolle en gezellige b&b in de Ardennen of een hotelletje? Een heerlijk weekendje weg met familie of vrienden?
Je bent van harte welkom in onze b&b ardennen Bo Temps in Grandmenil in de Belgische Ardennen.

Bed & Breakfast Bo Temps is gelegen in Grandmenil, in de vallei van de Aisne en Ourthe en ligt centraal tussen plaatsen als Durbuy, La Roche en Ardenne, Spa en Hotton.
B&B Bo Temps beschikt over vijf originele themakamers, waarvan twee familiekamers. Je kunt je ontspannen in de gastensalon, de televisiekamer of in de loungehoek die in onze prachtige, kindvriendelijke tuin ligt. Voor de kinderen hebben we een speelhut en een trampoline.
Ons pand is gelegen naast een historische kerk, die alleen overdag de uren slaat.
Vanuit onze b&b loop of fiets je zo de uitgestrekte bossen in. Je kunt met Bob mee op Battle Tour of proeven van Eveline’s huisgemaakte likeuren.weblog
En natuurlijk kun je een kijkje nemen in het museum van onze kinderen. Tom en Ben zullen je graag rondleiden.

Bed and breakfast Bo temps is uitermate geschikt voor groepen fietsers, motorrijders, wandelaars, etc. Zie ook onze pagina voor groepen.

Tip: neem gerust een kijkje bij onze arrangementen. Je kunt je overnachtingen namelijk combineren met een diner en een activiteit van je keuze. Dat is wel zo makkelijk en bovendien vriendelijk geprijsd.

Voor actuele zaken kun je ons via Facebook volgen.

Graag tot binnenkort in onze b&b Ardennen Bo Temps!

Bob & Eveline

b&b ardennenb&b ardennen