Over ons

Wij zijn Bob en Eveline. Na een zoektocht van een aantal jaar hebben wij in 2008 in Herberg Bo Temps, gelegen in het pittoreske Grandmenil, ons droomhuis gevonden.
Hier genieten we elke dag van het huis, de tuin en ons nieuwe leven.

Bo Temps is Frans dialect voor Beau Temps, oftewel mooie tijden.
Mooie tijden beleven wij op deze mooie stek, omgeven door schitterende natuur. Ook onze gasten willen we bij ons mooie tijden laten beleven met een vanzelfsprekende gastvrijheid in onze Herberg.
Knisperende haardvuurtjes in de winter, ligstoelen op het gras in de zomer onder het genot van een biertje of een wijntje.
Gewoon, zoals vakantie zou moeten zijn.

Bob houdt zich bezig met de klussen in en om het huis. Naast de groepsherberg houdt hij zich vooral bezig met uitgebreid onderzoek naar de Slag om de Ardennen. Daarnaast geeft hij sinds 2010 rondleidingen door de voormalige slagvelden.

Eveline houdt zich in de groepsherberg bezig met de administratie en dagelijkse dingen. Tevens werkt ze als psychologe met groepen op gebied van stressreductie, teambuilding en werkgerelateerde klachten.

De afgelopen 15 jaar hebben beiden zich verdiept in de Ardennen en kennen de omgeving op hun duimpje.

Bo Temps heeft ook haar eigen weblog, waar we onze belevenissen van de beginjaren beschreven hebben. Klik door naar onze weblog!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bouillon1.jpg

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is drone2-1024x371.jpg