Battle of the Bulge Tours

Op zoek naar iets unieks? Ga mee op een Battle of the Bulge Tour in de Ardennen!
Gastheer Bob Konings verdiept zich sinds 2008  in de Slag om de Ardennen en is Battle of the Bulge tourgids snds 2011.
Niet alleen kent hij de omgeving op zijn duimpje, hij weet de plekken waar tijdens the Battle of the Bulge hevig werd gevochten. Bob  spendeert uren en uren aan onderzoek en heeft uitstekende contacten in onder andere Amerika, Nederland en Engeland.
Hij sprak met veteranen, burgers en experts op het gebied van deze slag en hij zal je laten zien dat deze veldslag een zeer grote impact had op de omgeving.

Het uitzetten van een Battlefield Tour is voor Bob niet “zomaar” een boekje lezen. Het is urenlang speuren naar verhalen en urenlang locaties bezoeken, waarbij hij gebruik maakt van talloze documenten, getuigenissen en boeken.
Naast de Battlefield tours is Bob vooral bezig met research. In 2021 rondde hij hij zijn twee grootste projecten af: de crashsite van B24 “King Size” en “The Ottré Massacre”. Beide onderzoeken zijn gepubliceerd op een website en onderdeel van de Battlefield tours. Momenteel houdt hij zich met name bezig met kleine/ individuele projecten.

Je kan kiezen uit verschillende battlefield tours. Een tour in de directe omgeving duurt 3 tot 4 uur. De overige tours zijn dagtours.
Kijk hier voor beschikbare tours