Andere ruimten

Salon
In onze ruime gastensalon kun je heerlijk ontspannen en bijkletsen met een biertje of wijntje op de chesterfieldbank bij de kachel. Er staat een CD-speler, een boekenkast, spelletjes en niet te vergeten een koelkast met bier, wijn, fris en water. Er staat ook een senseo-apparaat en een waterkoker voor koffie en thee. Liever een glaasje port of whisky? Vraag ons er gerust naar! Hier kun je heerlijk relaxen!

Eetkamer
In de eetkamer wordt ’s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en ’s avonds het 3-gangendiner met verse en veelal huisgemaakte producten.
De ruimte wordt opgesierd door een schitterende open haard. Je gastheer steekt deze met liefde en plezier aan. Extra haardhout is ook te verkrijgen.
Overigens is ook een warme of koude lunch mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Tuin
Vanuit de eetkamer loopt u zo via het terras onze riante tuin in. In de zomer is het een heerlijke plek voor een diner buiten of een afzakkertje in de gezellige loungehoek met buitenhaard. Op het gazon staan ligstoelen en voor de kinderen een trampoline en achterin de tuin nog een groot houten, avontuurlijk speelhuis. Met mooi weer kun je ’s avonds de prachtige sterrenhemel zien. De tuin is volledig afgeschermd.